Wednesday, 14 January 2015

Wizard of Oz

Frank Baum este cel care a creat fascinantele personaje din "Wizard of Oz", insa noi suntem cei mai mari fani ai personajelor peliculei cu acelasi nume. In ultimul an am vizionat filmul de nenumarate ori, am memorat replici, am imaginat mici scenete cu personajele mult indragite, role play la locul de joaca, in masina sau acasa, am vizionat piesa de teatru pentru copii (multumim Teatrului Excelsior pentru spectacolul minunat pe care il ofera de fiecare data), am visat tinuturi magice, am desenat, colorat si decupat maimute zburatoare, vrajitoare, etc, am colectionat postere si poze, ne-am costumat in Dorothy la petrecerea de Haloween si chiar ne-am creat singuri personajele preferate.

Pe acestea din urma le vedeti mai jos. Cum le-am creat?! In primul rand am cautat o sursa de inspiratie, acel model perfect pentru noi, pe care sa-l utilizam pentru a croi, in scopuri total non-comerciale, papusile ce aveau sa ne ajute in interpretarea jocurilor de rol. "Taylor made with Love", we love you! Ne-am indragostit pe loc de lucrarile lor (https://www.etsy.com/shop/TaylorMadeWLove/search?search_query=wizard+of+oz&order=date_desc&view_type=gallery&ref=shop_search) si le-am incercat si noi :).

Ne-am inarmat cu fetru, ata de cusut, foarfeci si putina vata pentru umplut (we needed something to stuff Scarecrow with! :D). Restul a venit de la sine, iar dupa o zi de munca cele doua papusi erau gata pentru a interpreta traznitele roluri inspirate din povestea lui Frank Baum.Si pentru ca Dorothy era nedespartita de Toto, pana seara aveam gata un catel si un cosulet, gata-gata sa paseasca in aventura noastra :) De data acesta, inspiratia a venit de aici, http://dollsanddaydreams.com/products/dorothy_sewing_pattern, utilizand cu totul alte materiale, culori si detalii. "Dolls and Daydreams" sunt fabulosi, cu siguranta vom mai incerca si alte papusi din lunga lor lista de propuneri!"Somewhere over the rainbow
Way up high,
There's a land that I heard of
Once in a lullaby.

Somewhere over the rainbow
Skies are blue,
And the dreams that you dare to dream
Really do come true.

Someday I'll wish upon a star
And wake up where the clouds are far
Behind me.
Where troubles melt like lemon drops
Away above the chimney tops
That's where you'll find me.

Somewhere over the rainbow
Bluebirds fly.
Birds fly over the rainbow.
Why then, oh why can't I?

If happy little bluebirds fly
Beyond the rainbow
Why, oh why can't I?"No comments:

Post a Comment