Monday 8 December 2014

Surpriza de Mos Nicolae

Anul acesta Mos Nicolae a umplut ghetutele cu mere, nuci, turta dulce si bomboane cu lapte pentru pomul de craciun. Dar, pentru a fi cu totul unic si special pentru cei mici , acestia au primit de la Mos cate o decoratiune de brad. Si pentru ca ghetutele erau deja curatate si aranjate pentru a primi daruri, Mosul a pregatit toata noaptea decoratiuni sub forma de ciorapei veseli!

Astfel, Mosul a gasit prin casa cam tot ce avea nevoie, iar ideile au dat buzna pe masura ce lucrul a inceput: un dreptunghi mic de pasla, un patratel si mai mic de fetru, sfoara de lana, ata, nasturei si panglica pentru agatatoare. Bineinteles, n-au lipsit ustensile precum foarfeci, ac de cusut si creioane pentru conturarea / decuparea ciorapelului.

Poftiti mai jos haioasele decoratiuni pentru a fi admirate. Este nevoie de putina indemanare, atentie la detaliu si  multa creativitate :) Acum, dupa ce Mosul a dat startul, urmeaza sa pregatim si noi alte decoratiuni pe aceeasi tema: pentru inceput, ne-am gandit la manusi, stelute si braduti. Revenim cu un post nou cand sunt gata :)





Today's rhyme:
 "The stockings are hung,
the carols are being sung.
My heart is filled with joy,
along with every girl and boy.
It's really hard to go to sleep,
you want to go and take a peep.
And, when you're finally in bed,
visions of Santa dance in your head.
"



No comments:

Post a Comment